Jdi na obsah Jdi na menu

1982

5. 1. 2014

2f.jpeg

1f.jpeg

Rok 1982 a fotky z tzv. Cesty pohádkovým lesem. S těmito verzemi dětských programů jsme jezdili i po dětských táborech v Úštěku a Stvolínkách. Fotografie je konkrétně z akce na klášterském Jezerním vrchu. Pro zajímavost, akci pořádala Prunéřovská elektrárna a zúčastnilo se jí cca 1300 lidí.

Koncem roku 1982 mimo jiné emigroval PhDr Jindřich Holeček, který nám napsal scénář prvního, velkého programu. Tento program nám režíroval Zdeněk Vachata a jeho premiéra se konala v roce 1983 v Karlových Varech na Gagarinově kolonádě. Odpoledne jsme si ho zopakovali před hotelem Thermal.

1d.jpeg

Fotografie z přípravy na „Bitvu u Přísečnice“ podrobněji zmíněné v jiné části těchto stránek.

2b.jpeg

V tomto roce byla zahájena tradice tzv. „plesáků“, neboli programů, se kterými jsme vystupovali jako kulturní vložka k plesům, které tehdy byly přes zimu prakticky každý víkend.

Výhodou bylo to, že ke každému vystoupení byl rezervován stůl pro nás i pro naše drahé polovičky. S tímto programem, jsme si otevřeli cestu i do Karlových Varů. Zahajovali jsme s ním „Fialkový ples“ v Grandhotelu Pupp. Měl tam docela úspěch a od roku 1982 jsme do Puppu byli zváni každý rok.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář