Jdi na obsah Jdi na menu

1984

5. 1. 2014

 

3b.jpeg

4b.jpeg

5b.jpeg

sandokan.jpeg

Plesový program „Smrt Sandokana“ s tímto programem už spousta plesů nejen v Klášterci, ale i v Kadani, v Chomutovském divadle a v Karlových Varech.V tomto již nabitém roce se k nám přidala i Radka Janáková a s ní přibyla hra na kytaru a zpěv.

S velkým programem jsme kromě pravidelných vystoupení v KV před hotelem Thermal a na tehdejší Gagarinově kolonádě, začali vystupovat i na zámečku Goethova vyhlídka (rok 1984 celkem 15 vystoupení). Spřátelili jsme se s personálem, takže jsme na zámečku i přespávali. Vystupovali jsme zde mimo jiné nejen pro arabského šejka, včetně harému, ale i pro ruskou delegaci, doprovázenou funkcionáři ministerstva zahraničí. V tomto roce jsme se předvedli i na karlovarském „Mezinárodním filmovém festivalu“, tehdy ještě bez prezidenta Bartošky.

1c.jpeg

V letní sezóně jsme se přesunuli na zámek Kratochvíle, kde jsme vystupovali 14dní, dvakrát denně. Ubytováni jsme byli v kempu „Podroužek“ v nedalekých Netolicích. Velký program, který jsme zde předváděli byl zaměřen zejména na 30.letou válku. Předposlední den pobytu jsme udělali ještě třetí, noční vystoupení společně s netolickou folkovou skupinou „Ztuha“.

V tomto roce jsme začali také spolupracovat s Pavlem „Žalmanem“ Lohonkou a tím pádem se seznámíli i s ostatními jihočeskými muzikanty. V našem programu se objevila jeho hudba a my absolvovali první shledání spojené s vystoupením na „Stropnickém kočkování“ pořádané kamarády z osad ve Stropnici v jižních Čechách. Od tohoto roku jsme na Stropnici, kde měl Žalman chatu, zajížděli každý rok.

1a.jpeg

2a.jpeg

4a.jpeg

 

Tyto snímky nafotil Míra Krčma na klášterském Jezerním vrchu. Tento rok jsme uzavřeli na podzim, dvěma ukázkami v sále hotelu Thermal, při pořadu Marathon, spojenými se závěrečnou besedou.

perstejn-meran.jpeg

Konec roku s přáteli, v perštejnském hotelu Meran. Zleva s banjem Jarda Matějů, s kytarou Pavel Zajíc (Nezmaři), Pavlína Jíšová a Monča Klimentová (Žalman a spol.) a s basou stojí Pavel Drengubák (Nezmaři).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář