Jdi na obsah Jdi na menu

1985

6. 1. 2014

Rok zahájen vystupováními s plesákem „Jak princ Jasmín ke štěstí přišel“.

Tento program proslavila kouzelná výměna hrbů. Od mládí hrbatý princ Jasmín, byl ke konci programu čarodějem hrbu zbavován. Během zaklínací formule Jasmínovi hrb mizel a rostl na zádech nic netušícího kouzelníka. Těsně před kouzlem byl totiž původní polystyrénový hrb, který byl podložen plechem, neboť do něj byla v průběhu souboje vražena dýka, nahrazen hrbem gumovým, vyfukovacím. Čaroději se vznikající hrb pomalu nafukoval z umně ukryté sifonové lahve.

1g.jpeg

Tak toto je dětská verze plesového programu, připravená na rok 1985. Fotka je pravděpodobně z MDD v Klášterecké kyselce. S verzí pro malé diváky jsme kromě dětských táborů vystupovali i v Karlových Varech v areálu Racek.

kd.jpeg

Toto je momentka z vystoupení na podiu Kláštereckého KD, našeho zřizovatele.

V tomto roce jsme také po dohodě s MěNV získali nedaleko náměstí tři místnosti, které jsme začali postupně předělávat na fechtýřský klub.

1203.jpeg

O dopravu na všechna naše vystoupení se zasloužili Vašík a Pepík. Dvě Škody 1203 vždy narvané k prasknutí.

kratochvile1.jpeg

kratochvile-2.jpeg

V průběhu roku pokračovala série vystoupení v Karlových Varech. V létě jsme opět vyrazili na společnou dovolenou do kempu Podroužek a absolvovali řadu vystoupení v tropických vedrech, na zámku Kratochvíle.

stropnice.jpeg

Již tradičně došlo i na alkoholové dýchánky při Stropnickém kočkování. Momentka s posezení mezi soutěžemi. Nalevo Pavlína Jíšová a napravo Pavel Anděl, Žalman a Wabi Daněk.

kratochvile.jpeg

Ještě společná fotka z Kratochvíle.

cc.jpeg

A nakonec jedna z prvních barevných fotografií. Vyfoceno na pamětníky dobře známém fotbalovém hřišti, "Dukla rybník".

 

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář